Fundatia Inima de Copil

Fundatia Inima de Copil

Un sat un copil @ Adoptă un proiect ING

Date: 20 December 2022

Este al  zecelea an în care prin programul “Adoptă un proiect” angajații ING Bank se implică pentru a sprijini cauze sociale.

Anul acesta programul are o nouă versiune, mai dinamică, cu sprijin pentru mai multe ONG-uri oferit de ING Bank împreună cu angajații săi. Donațiile colectate în campanie sunt suplimentate de companie pentru mai mult bine împreună.

[ Show more ]

1

Supporters:

38

Donations:

13,175 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Participanții în proiect de anul acesta sunt angajați ING Bank România (și ai Office-urilor și Point-urilor ING) care doresc să susțină o cauză a unui ONG, prin strângerea de fonduri online pe Galantom.ro. Se poate participa individual sau în echipă de maxim 5 persoane.

Calendar

8-19 decembrie 2022 – perioada în care Participanții își deschid paginile de fundraising în Platforma Galantom.ro și încep colectarea fondurilor.

20-22 decembrie 2022 – perioada de votare internă a primelor 10 proiecte cu cele mai mari sume colectate. În urma voturilor, primele 3 clasate primesc fonduri suplimentare de câte 3.000 EUR fiecare.

•  11 ianuarie 2023 (pana la finalul zilei) – anunțarea proiectelor finanțate suplimentar. ING Bank dublează fondurile colectate pe fiecare pagină de fundraising eligibilă în programul “Adoptă un proiect”, în limita a 2.000 EUR pentru o pagină dacă are un fundraiser individual sau în limita a 3.500 EUR dacă pagina are o echipă de maxim 5 fundraiseri.

Până la mijlocul luni februarie 2023 – transmiterea fondurilor suplimentare către ONG-urile susținute, eligibile.

Detalii complete despre pașii de înscriere în program, criteriile de participare, ghid de sprijin pentru deschiderea paginii de fundraising, mecanismul de alocare a fondurilor suplimentare de către ING, dar și întregul Regulament Adoptă un proiect pot fi consultate pe canalele de comunicare internă ale companiei. Pentru a ne asigura că Adoptă un proiect e un program corect, care oferă șanse egale, e bine de știu că un angajat nu are voie să participe dacă se află într-un potențial conflict de interese (cum ar fi calitatea de membru în consiliul director). În plus, pe parcurs, pentru acordarea fondurilor suplimentare, vom fi realizate verificări interne, în linie cu procedura de sponsorizare.

Programul Adoptă un Proiect a fost inițiat de ING Bank în 2013 și își propune atât sprijinirea organizațiilor non-profit, cât și implicarea angajaților în cauze sociale. În cei nouă ani ai programului, ING Bank a susținut 61 de proiecte, cu finanțare totală de peste 1,3 milioane de euro, exclusiv în baza votului echipei ING.