Fundatia Inima de Copil

Fundatia Inima de Copil

Centrul multifuncțional de intervenție timpurie și recuperare pentru copii cu dizabilități @ Fă cadou o donație de mărțișor sau 8 martie

Date: 09 March 2023

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de mărțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai jos, în numele persoanei dragi căreia vrei să îi faci un dar.

Trebuie să dai scroll în jos la secțiunea PAGINI FUNDRASING și să alegi pagina proiectului pentru care vrei să donezi. 

În mesajul de confirmare a donației vei găsi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiți.

[ Show more ]

1

Supporters:

12

Donations:

870 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a carei sursă ea este.

Te invităm ca anul acesta Mărțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai jos, în numele persoanei dragi căreia vrei să îî faci un dar.

În mesajul de confirmare a donației vei gasi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiti.

Îți dorim o primăvară frumoasă, plină de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!

Dacă dorești să iți daruiești tu Mărțișorul sau cadourile tale de 8 Martie, iar cei dragi să doneze către o cauză aleasă de tine, intră pe dar.galantom.ro și creează-ți o pagina de fundraising.