Alexandra Gheorghe - Fundatia Inima de Copil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

75 RON Donations raised
15% Complete
500 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

Dragilor, numele meu e Alexandra Gheorghe, sunt din Ploiesti si imi doresc foarte tare ca anul acesta, de ziua mea, sa ma ajutati sa fac bine. Pe 6 iulie e ziua mea de naștere, iar anul acesta am decis sa mi-o serbez intr-un mod inedit, asa că m-am gândit la o strângere de fonduri pentru niste oameni care merita sa se bucure mai mult decât mine in aceasta zi, oameni care au nevoie de sprijin, de susținere și de încurajare in fiecare zi, nu doar intrr-o zi anume. Nici nu știu când și cum i-am găsit pe oamenii de la Fundatia Inima de Copil. Dar i-am găsit si am inteles repede ca trebuie sa fac ceva! I-am studiat pe Galantom si am ales sa-mi daruiesc ziua de nastere pentru Taberele de vara Inima de copil. Poate că Dumnezeu, sau poate că secunda aceea in care am zabovit cautand informatii despre fundatie a făcut că eu sa ii aleg pe ei, oameni cu suflet și cu dăruire pentru acea categorie... Sa-i zicem socială, care din păcate e discriminată și marginalizată de societate, dar care nu trebuie neglijata.Stiti, cand  eram mică, visul meu era să construiesc un cămin de copii. Când am crescut, i-am împărtășit acest vis celui care avea să-mi devină peste ani partener de viață. Astfel că sotul meu mi-a încurajat atunci visul, deși amandoi știam că nu e decât o utopie. Și așa a rămas.  Anii au trecut, iar în mine inca mocnește acest foc…In continuare îmi doresc să ajut copii defavorizați si sa le daruiesc speranta. Fiti alaturi de mine, dragi prieteni, si daruiti-le acestor copii sansa de a petrece 7 zile intr-o tabara pe care nu o vor uita prea curand.

Va astept pe toti la ziua mea cu donatii in loc de cadouri.

Va multumesc, Alexandra!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Inima de Copil

Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Taberele de Vara Inima de Copil

Taberele sunt destinate copiilor care provin din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilitati, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donations

Inima pentru inimă
02 Jul 2018