Olimpia Tudor - Fundatia Inima de Copil

Ziua mea pentru fericirea lor!

350 RON Donatii stranse
17.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc  Olimpia, și m-am alăturat echipei Inimoșilor acum cinci ani. În 5 ani, alături de ei, am adunat comori în tolba de experiențe și cunoștințe, alături de oameni minunați. E o altă lume aici..., cea a inimii.  O Lume în care oamenii se întâlnesc să CREASCĂ  BINELE .

E  Lumea iubirii de copii! 

Sunt un om bogat și sunt recunoscătoare pentru tot ce am. Copiii din Lumea Inimă de Copil sunt și ai mei, iar anul acesta vreau să contribui și mai mult la fericirea lor.  Am decis să-mi dăruiesc ziua de naștere și să vă invit la fapte mari. Haideți să stângem împreună suma necesară transportului pentru una dn seriile de tabără. Dragi prieteni, vă rog să vă amintiți de voi înainte de prima tabără și să donați pentru ca și alți copii să trăiască amintiri de neuitat în acestă vară. Pe 13.07.2019 copiiii vor pleca la mare. Traseul a fi: Pechea-Galați-Eforie Sud; retur: Eforie Sud- Galați.  Suma necesară pentru transportul dus-întors către mare este de 2,000 lei. Dacă punem mână de la mână nici nu simțim financiar, dar vom simți sufletește.

Primiți la schimb răsplata cea mai de preț: fericirea a 85 de copii ! 

 

MULȚUMESC


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inima de Copil

Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Taberele de Vara Inima de Copil

Taberele sunt destinate copiilor care provin din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilitati, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Daniel Coltea

100 RON
04 Jul 2019
La Multi Ani Olimpia!
04 Jul 2019

Anonymous

150 RON
04 Jul 2019