Fundatia Inima de Copil

Fundatia Inima de Copil

Susține copiii ucraineni să rămână copii

Status: Fundraising

În poza de mai sus nu e o pereche de pantofi foarte mare. E doar un băiețel foarte mic care încearcă să îi umple. O pereche de pantofi goi, fără nimeni care să-i încalțe.

[ Show more ]
20% Complete

1,000 RON

Sumă:

1

Galantomi:

2

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În poza de mai sus nu e o pereche de pantofi foarte mare. E doar un băiețel foarte mic care încearcă să îi umple. Ar putea fi ai oricui. Dar dacă sunt de fapt ai tatei, iar tata nu e aici? O pereche de pantofi goi, fără nimeni care să-i încalțe. 

 

Situați în Galați, noi aici la Fundația Inimă de Copil, suntem  la 20 de km distanță de granița prin care mii de refugiați au trecut începând cu luna februarie. Lucrând direct cu ei, auzindu-le poveștile individuale, și toate câte au lăsat în urmă de nevoie (acte pierdute, tratamente abandonate atât pentru ei cât și pentru cei care îi însoțesc - părinți învârstă, copii), ne-am dat seama că ajutorul de care ei au nevoie cu adevărat e mai complex decât cu ce ne pregătisem - mese calde și cazări temporare.

 

Cel mai tare ne-a emoționat cum copii adolescenți, de 12-15 ani, au început să-și caute de muncă. Ei vor acum să umple pantofii goi ai celor pe care au fost nevoiți să-i lase în urmă. Și să își sprijine familiile în problemele despre care, până acum, ele nu au avut suflet să vorbească.

 

Donația ta va porni într-o călătorie de-a lungul căreia se va transforma în tot felul de soluții pentru problemele personale, individuale ale refugiaților. 

 

Aliindu-te cu Fundația Inimă de Copil, prin donația ta:

  • vei asigura continuitatea tratamentelor necesare copiilor, mamelor și bunicilor refugiați, pentru care sănătatea a căzut acum pe ultimul plan 

  • vei acoperi lipsuri concrete, de la încălțări în mărimi foarte mari sau mici la echipamente de bucătărie necesare

  • vei facilita accesul la translatori, cadre medicale, cadre legale și specialiști din alte domenii punctuale, toți atât de necesari în tumultul acestei situații negre

  • vei umple o bucățică din golul imens din sufletele copiilor rămași fără tată, asigurându-le continuitatea educației prin acces la rechizite, device-uri pentru școală online și asigurarea nevoilor familiale (cazare, alimente, haine, produse de igiena, medicamente)

  • vei trimite ajutoare umanitare direct către Odessa (transportate prin camion)

 

Poate că nu putem schimba lumea peste noapte. Dar, cu o donație, poți schimba lumea cuiva, astăzi, oferindu-i ce îi lipsește.