Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Miruna Găman Fundatia Inima de Copil

100% Complete
1,352 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul ăsta este al patrulea an în care îmi donez ziua de naștere, iar în contextul pandemiei Covid-19 m-am gândit să o duc la nivelul următor.

Îmi place să cred că există o brumă de speranță chiar și în cele mai negre perioade, iar în 2020 am profitat de o ”frână” forțată pentru a mă gândi mult mai mult și mai profund la cine sunt, ce fel de om vreau să fiu, ce am deja în viața mea și ce-mi lipsește.

Mi-am dat seama că viața mea ar fi fost infinit mai seacă dacă nu aș fi avut parte de educație. Am crescut într-un apartament a cărui sufragerie este plină de cărți. Primeam cărți de ziua mea de naștere și onomastică, am putut merge la un liceu de top din orașul meu și părinții mi-au putut oferi echilibrul (material) astfel încât să pot învăța și chiar să fac performanță la olimpiade. Astăzi sunt pe picioarele mele, îmi cumpăr singură câte cărți și cursuri vreau, astfel încât să-mi ating potențialul și să fiu mai aproape de omul care vreau să fiu.

Mă întristează și mă înfurie profund faptul că nu toți copiii pornesc în viață cu șanse egale de a face acest lucru. Că există copii care doar visează la o bibliotecă plină de povești și curiozități despre lumea asta fascinantă, că există copii cu familii ce trec prin greutăți inimaginabile, fie ele financiare, fie ele psihologice, că există copii care sunt nevoiți să renunțe la educație și toate beneficiile sale pentru că le lipsesc resursele necesare.

Pentru acești copii și pentru ca ei să aibă aceeași șansă de a deveni ceea ce vor EI să fie, am ales să-mi donez ziua de naștere pentru Fundația Inimă de Copil și să strâng 1,000 RON pentru acest proiect, care ne aduce mai aproape de lumea justă și bazată pe echitate pe care vrem să o construim.  

În numele acestor copii minunați, îți mulțumesc pentru donație! Oricât de mică ar fi, ea contează la fel de mult 2764


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Înființat în 2006, centrul are ca scop prevenirea abandonului școlar și a separării copilului de familie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai f

 

10 Donații

Lucian

50 RON
La mulți ani!
05 May 2021

Anonymous

100 RON
24 Feb 2021
08 Feb 2021
La multi ani, Miruna, sănătate, fericire. Felicitări pentru implicarea în această cauză. Cleo
07 Feb 2021

Lelia

200 RON
LA MULTI ANI, MIRUNA! Atata vreme cat mai exista oameni ca tine mai exista o sansa pentru aceasta tara! Te voi sprijini neconditionat in tot ce faci bun. ❤️
06 Feb 2021
152 RON
La multi ani!!! <3
06 Feb 2021

Anca

100 RON
♥️
04 Feb 2021
La multi ani!
03 Feb 2021

Anonymous

80 RON
<3
02 Feb 2021

Anonymous

320 RON
Pentru ca o sustin pe Miruna!
01 Feb 2021
Miruna Găman : Fundatia Inima de Copil
Cel mai frumos cadou de ziua mea