Laura Bebereche - Fundatia Inima de Copil

De ziua mea, dăruiește-mi zâmbetul unui copil!

200 RON Donatii stranse
30.769230769231% Complete
650 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Oameni frumoși,

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

De 20 ani, în fiecare vară, începând cu 1 iulie, Fundația Inimă de Copil organizează tabere de vară, de o săptămână, pentru 100 de copii cuminți și silitori care provin din familii defavorizate.

Aceștia participă la activități sociale care le stimulează autonomia, creativitatea, îi încurajează să viseze la o viață frumoasă și le dau încredere în forțele lor.

De ziua mea, cel mai frumos cadou este bucuria lor!

Hai să construim împreună amintiri de neuitat pentru ei! Amintiri pe care ar trebui să le aibă orice copil!Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inima de Copil

Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Taberele de Vara Inima de Copil

Taberele sunt destinate copiilor care provin din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilitati, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Anonymous

50 RON
16 Jul 2019

Anonymous

50 RON
Domnul sa-ti rasplateasca initiativa, Laura. Te pup.
13 Jul 2019
La multi ani, om frumos si drag!
11 Jul 2019

Renatta Stepanov

50 RON
La multi ani si felicitari pentru tot ce faci!
10 Jul 2019