Fundatia Inima de Copil

Fundatia Inima de Copil

Centru de consiliere si sprijin pentru parinti si copii, Tecuci

Status: Fundraising

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii are drept scop sprijinirea și asistarea familiilor aflate în situație de risc pentru a face față dificultăților sociale. 

[ Show more ]

2,210 RON

Sumă:

4

Galantomi:

17

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii are drept scop sprijinirea și asistarea familiilor aflate în situație de risc pentru a face față dificultăților sociale. Prin activitățile pe care le desfășurăm sprijinim dezvoltarea normală a copiilor și integrarea lor socială, prevenind abandonul familial și școlar.

În acest centru 46 de familii primesc consiliere psihologică, acordarea de sprijin pentru dezvoltarea competențelor parentale, medierea relațiilor cu alte instituții, acordarea de sprijin material ocazional, vizite în familii. Activitatile centrului se desfășoară în municipiul și în județul Galați, Tecuci și în comunitate.

În plus, dn anul 2013, în Tecuci, funcționează programul de Școală după școală în parteneriat cu Școala gimnazială “Gh. Petrașcu”, unde 20 de copii primesc prânzul, rechizite, îmbrăcăminte și beneficiază de educație remedială și extracuriculară, consiliere și socializare.

Fii alături de ei și donează!

12 lei donați înseamnă o masă caldă, pentru un copil.

240 lei acoperă prânzul copiilor pentru o zi.