Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andreia Popovici Fundatia Inima de Copil

100% Complete
1,400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

M-am decis: nu mai fac petrecere anul acesta, dar cadou tot vreau!

Aș fi foarte bucuroasă dacă împreună am putea sprijini copiii din Tecuci, aflați în situație dificilă, să meargă la școală.

Unii copii nu au minimul necesar pentru a-și continua studiile(haine, încălțăminte, rechizite, etc). Ei au nevoie sa fie ajutați pentru a nu renunța la ceea ce le asigură cele mai multe șanse pentru un viitor mai bun: educația.

Fiecare an de școală absolvit este extrem de important atât pentru ei cât și pentru toți cei din jur, pentru întreaga comunitate de altfel.

Să-i sprijinim să nu renunțe!

Mulțumesc frumos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii are drept scop sprijinirea și asistarea familiilor aflate în situație de risc pentru a face față dificultăților sociale. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Cristina

100 RON
Multumim Andreia ca ne dai prilejul sa fim mai buni!
30 Oct 2020

La mulți ani!

300 RON
26 Oct 2020
La mulți ani Andreia! Mulțumesc de ocazia să fac un cadou așa frumos.
25 Oct 2020

Anonymous

300 RON
25 Oct 2020

Anonymous

200 RON
La mulți ani!
24 Oct 2020

Irina Roxana

200 RON
La multi ani plini de iubire si de fericire, draga Andreia! iar copiii din Tecuci sa fie si ei iubiti si ajutati de cei din jur si de Dumnezeu!
23 Oct 2020

Anonymous

150 RON
20 Oct 2020
Andreia Popovici : Fundatia Inima de Copil
Cel mai frumos cadou de ziua mea