Raluca Fati - Fundatia Inima de Copil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

660 RON Donatii stranse
66% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

 

Anul acesta mi-am dat seama cat sunt de norocoasa. E primul meu an in calitate de mamica si tot ce imi doresc este sanatate pentru Miru si toti ai casei. Si imi mai doresc ca toti copiii sa fie fericiti, sa nu simta lipsuri. Dar din pacate sunt multi copii care au nevoie de ajutorul nostru, asa ca anul asta am ales sa imi donez ziua de nastere lor, prin GalantOm si Fundatia "Inima de copil". Asadar, in loc sa imi luati o floare sau un cadou de ziua mea, va rog sa ma ajutati sa ajutam copiii! 

Va multumesc,

Ralu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inima de Copil

Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Centru de consiliere si sprijin pentru parinti si copii, Tecuci

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii are drept scop sprijinirea și asistarea familiilor aflate în situație de risc pentru a face față dificultăților sociale. 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

16 May 2018
La multi ani frumosi si sanatosi Ralu alaturi de familia ta minunata! Si felicitari pentru aceasta initiativa!! Va pupam!
16 May 2018
La muuulti ani, Ralu!!! Speram sa aducem in felul asta un mic zambet pe chipul tau :) Te pupam!!!
15 May 2018
14 May 2018

Anonymous

100 RON
13 May 2018