42 pentru 46

 

Stefan Gane Fundatia Inima de Copil

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Salutare dragilor!   42 km vi se pare o distanta mare de parcurs pe jos? Sincer va marturisesc ca si pe mine ma sperie putin..., dar invit sa ne gandim putin si la cei mai nevoiasi si veti vedea ca aceasta distanta nu este chiar asa mare. Mai exact, va invit sa ne gandim la cele 46 de familii din “Centru de consiliere si sprijin pentru parinti si copii” care primesc consiliere psihologica si sprijin material prin intermediul Fundatiei Inima de Copil. Deja, distanta parca nu mai pare asa mare daca ne gandim ca voi alerga mai putin de un kilometru (913m) pentru fiecare familie, nu?  

În plus, din anul 2013, în Tecuci, funcționează programul de Școală după școală în parteneriat cu Școala gimnazială “Gh. Petrașcu”, unde 20 de copii primesc prânzul, rechizite, îmbrăcăminte și beneficiază de educație remedială și extracuriculară, consiliere și socializare.

Daca voi reusi sau nu sa parcurg toti cei 42 km ai Maratonului International Bucuresti (editia 2019) vom vedea pe 13 Octombrie... 

Fii alături de ei și donează!

8 lei donați înseamnă o masă caldă, pentru un copil.

160 lei acoperă prânzul copiilor pentru o zi.

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este aceea de a ajuta și a da speranță copiilor și tinerilor în dificultate, familiilor lor, prin creșterea calității vieții lor și susținând integrarea lor în societate.

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii are drept scop sprijinirea și asistarea familiilor aflate în situație de risc pentru a face față dificultăților sociale. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donații

Dragoș Ionuț Cefalan

50 RON
Să-l termini cu bine Ștefan
08 Oct 2019

Mihaita

40 RON
28 Sep 2019
Bafta!
26 Sep 2019
Succes Ștefan!
26 Sep 2019
26 Sep 2019
Stefan Gane : Fundatia Inima de Copil
42 pentru 46